Tjänster

tjanster

Hemstädning
Vi kan städa tusentals hem. Men när vi är hemma hos dig är ditt hem i fokus. Vi ser till att din bostad blir skinande ren och att städningen motsvarar alla dina förväntningar. Du behöver inte längre lägga mer tid på städningen – låt vår professionella och kompetenta personal ta hand om det. Utan bindande kundavtal och städabonnemang. Vi är flexibla, anpassningsbara och erbjuder 100 % nöjd kundgaranti.Kontakta oss idag för en kostnadsfri priskonsultation. Det bästa med hemstädning är att du sparar tid och hinner göra de saker du verkligen tycker om.
Tjänsten utförs samma veckodag, samma tid och med samma Ludwa-medarbetare. Vår personal är försäkrad.

Vårstädning / Storstädning
När våren kommer och solen lyser utanför, kan det vara hög tid för vårstädning och en uppfräschning av ditt hem. Storstädning är något som behövs då och då. Och oavsett om du planerar en stor fest eller får besök av din familj – vet vi på Ludwa Städ precis vad vi ska göra för att ditt hem ska se fantastisk ut.

Flyttstädning

Vi på Ludwa Städ vet hur stressande och engagemang krävande en flytt är, därför vill vi nu erbjuda även Dig möjligheten att ta del av vår mångåriga erfarenhet och de förstklassiga städtjänster som vi erbjuder och låta Dig ta hand om det som en flytt kräver i lugn och ro.

Kontorstädning
Vi förstår att det är viktigt att jobba i en ren och snygg arbetsmiljö. Det bidrar till glada medarbetare och ökad trivsel. Eftersom arbetsplatsen även kan vara en mötesplats för kunderna, är ett välstädat kontor företagets ansikte utåt.

Visningsstädning
Är du på väg att sälja din bostad är städningen inför visningen en viktig del i processen. Vi hjälper dig gärna att visa bostadens bästa sidor. Vi på Ludwa Städ kan mer än bara städa, vi ser alla små detaljer och skapar en härlig känsla.

Övriga önskemål
För oss är det viktigt att vår städning utförs på det sätt som passar just Dig bäst. Därför utformar vi våra städrutiner i samförstånd med våra kunder och kan också erbjuda en rad tilläggstjänster vid behov – allt för att den härliga känslan av nystädat ska infinna sig i Ditt hem. Till dessa tjänster hör: putsning av fönster, putsning av silver, rengöring av kristallkronor, strykning, byte av sängkläder och bäddning,samt rengöring av spis, kyl och frys. Tjänsterna kan bokas särskilt vid behov, eller implementeras som en del av ordinarie städrutiner.

Här hittar du en detaljerad beskrivning av alla moment som ingår i ett Ludwa- flyttsäd.