Våra medarbetare

dorota_120Dorota
Hej, jag heter Dorota. Jag har jobbat på Ludwa Städ i några år. Mina kunder bor till största delen i Danderyd, Stockholms innerstad och i Täby. Jag tycker om att jobba på Ludwa Städ då vi har väldigt vänlig och trevlig atmosfär och bra samarbete vilket får mig att känna engagemang och glädje i att utföra mina arbetsuppgifter. Ja tycker att det är väldigt kul samtidigt motiverande när jag ser mina kunders uppskattning och att efter en tung dag på jobbet kan de komma till ett välstädat och rent hem.

 

beata_120Beata
Hej, jag heter Beata och mina kunder bor till största delen i centrala och södra Stockholm. Jag är pedantisk av naturen och därför tycker jag faktiskt om att städa. Jag jobbade förut på ett annat städföretag men sedan jag började jobba på Ludwa städ vet jag att jag är på rätt plats. När jag är ledig från jobbet ägnar jag all min tid åt trädgårdsarbete, det är min sanna passion. Jag gillar att vara ute i naturen därför passar det mig att ha en omväxlande arbete där jag måste promenera mellan mina jobb. Jag skulle verkligen inte trivas med att ha ett stilla arbete.

 

agnieszka_120Agnieszka
Hej, jag heter Agnieszka men kallas även för Agnes av mina svenska kunder. Mina flesta kunder har hus i Nacka och Saltsjöbaden och det är där jag spenderar mest tid när jag jobbar. På min lediga tid ägnar jag mig åt träning, gillar att springa. Jag har faktiskt varit mästare i min gren när jag fortfarande bodde i Polen. Min dröm är att en gång i tiden kunna jobba med idrott men idag med glädje hjälper jag att avlasta mina kunder från dagliga sysslor så att de kan fokusera på sina arbeten och sina familjer. Man kan säga att jag är ordningsfreak. Jag har ordning överallt från min handväska till mina ordnade tankar. Därför passar det mig bra att jobba på Ludwa Städ.

 

magdaMagda
Hej, jag heter Magda. En gång i tiden ville jag bli psykolog, men livet hade andra vägar för mig… jag valde att resa, jag ville lära känna världen. Jag har ett brinnande intresse för världens kulturer, religioner och dess geografi. Till råga på allt älskar jag mat med ursprung i olika världsdelar. Dessutom är  jag passionerad fotograf. Kort och gott,  resor har blivit min passion! Jag är en utåtriktad person, fascineras av att knyta nya kontakter och jag försöker att aldrig titta tillbaka och ångra stunder i det förflutna. Mitt motto är: Carpe diem – för att man lever bara en gång  tror stenhårt på att drömmar går i uppfyllelse…